lördag 12 april 2008

Let me tell you

Idag när jag kollade ut genom fönstret össnöade det, ja om man kan säga ösregn, kan man säga össnö. Jag blev väldans chockad må jag säga, faktiskt, konstigt det där med väder. Det snöar fortfarande, sisådär 2 timmar senare. Jag tror jag hoppar över den där idén med att cykla till mamma, vilket är cirkus 5 kilometer. Ja faktiskt, jag har inga kläder för snö alls ju. Igår gick jag runt utan jacka.

I torsdags fyllde en kär vän till mig 18, Hilda! Det är henne som jag åkte till Frankrike med i Julas, och om man tänker så är hon nog min äldsta vän, om man inte räknar med massa halvvänner som man kanske pratar med ibland om man stöter på varandra på väg hem från skolan, men det gör jag inte. Så ja, hon är min äldsta vän. Rätt trevligt det där, med äldsta vänner, som man kan tröttna på ibland, men ändå älska något otroligt. Som man kan skratta med så det brister i hela kroppen. Sådana som man känner att man inte behöver bevisa så jävla mycket för, trots att man kanske inte träffas så ofta.

Förresten, jag hörde ett roligt ord för några dagar sedan, tyckte jag, hobbynazist, hur är man då tänkte jag? Är man nazist på fritiden på bestämda tider, ungefär som när man spelar fotboll på sin träning -Jag ska bara gå och vara nazist ett tag, kommer hem om en timme! Eller är man det hela ens lediga tid, hur funkar det egentligen? Jag tror det som menas, med hobbynazist är väl att man inte är det egentligen, utan bara vill vara det, men i så fall är jag mycket hellre hobbykommunist, faktiskt. För jag kan inte säga att nazist är något bra, aldrig.

Yves Klein, den där konstnären och skulptören från Frankrike, han är bra må jag säga, kolla upp honom!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag försökte diskutera med en kille som titulerade sig som nationalsocialist, eller iaf patriot.
Patriotism handlar om att man vill det bästa för nationen, sa han.

Hmm, alla andra ideologier handlar om att man vill det sämsta för nationen? svarade jag

Sen ville han inte diskutera mer.