måndag 3 mars 2008

Talk to me, boy

Okej, på engelska blir ju okej, okey. Lustigt det där, finns det något annat språk som stavar det annorlunda måntro? Onödig fakta kanske, som att mitt hår har växt, att jag inte klippt det sen i somras, att jag är sjuk, sjuk, sjuk, sjuk. Ja, jag tycker synd om mig själv. Det får man, för jag hatar att vara sjuk. Men så sjuk kan du ju inte vara för då sitter ju här? -Bara för att slippa plugga, och kanske inte dödssjuk, men tillräckligt sjuk för att vara hemma, ha tråkigt, ha en migrän som ständigt gör sig påmind, ont i halsen så det gör ont till och med när jag dricker te. Så det så! Jag får klaga, eller,eller,eller? När jag gick i nian eller åttan kanske, sa jag alltid, eller va? Det var för Emma sa så, och jag sa det inte för att jag tyckte det var så häftigt, utan det blir så när man umgås mycket, faktiskt!

mmm, inget bra på tv idag heller. Och, störande att meningen inte börjar med stort m, eller hur? Och att jag nu börjat två meningar på raken med och. Ja, jag är uttråkad, och nej, jag har inget bättre att göra, förutom att plugga då, men jag orkar inte. Men nu såg jag att klockan vara 13.03, nu jag har skjutit upp det i nästan tre timmar, förmodligen borde jag ta tag i det nu. Eller? Eller va?

Jo men, du som läser detta, nu tycker jag att du ska skriva något kul! Ja just du. Jag struntar i vem du är, bara du skriver något underhållande, eller om det är svårt, något tråkigt, eller om det är svårt, skriv om den senaste nyheten du hörde, eller vad du åt till frukost kanske?

2 kommentarer:

Fredrik Andersson sa...

Du kan inte ens dricka te ens alltså - och om jag känner dig rätt så förstår jag plötsligt allvaret!

Socialism o kärlek!!

Agnes Hedbor sa...

nej för det gör ont, faktiskt. Pain. Men jag dricker lite ändå, för att annars blir jag ledsen, men med lite honung då, trots att det är äckligt.